Kultúra

Sárosdi Lilla terápiás tanácsokat adott Rákay Philipnek

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Jaj, nem tudtam ellenállni, még egy utolsó »kisszínes«, aztán több bőrt és szőrt már nem fogok Filipről lerángatni

– írta magyarázatként Sárosdi Lilla a Facebookon közzétett videójához, melyben újra Rákay Philipnek üzent, folytatva és a maga részéről lezárva az elmúlt napokban nagy nyilvánosságot kapó csörtét.

A videón Sárosdi Rákay terapeutájaként ad tanácsokat a NER-ben jól fekvő üzletembernek: többek között eltiltja a közösségi oldalaktól, kikérdezi a rémálmairól, és figyelmezteti arra, hogy kezelhetetlenné válhatnak a pubertáskori frusztrációi.

Philip, maradjon a határokon belül! És mindig arra gondoljon, hogy ön kizárólag a határokon belül van biztonságban! Ott van az összes gyökérkapcsolata, ami önt életben tartja tulajdonképpen

– mondja többek között a „terapeuta” Rákaynak.

Az előzményekről korábban már megírtuk, hogy Rákay Philip – aki nagyon nem szerette a Krétakör Színházat – alaposan beleszállt Sárosdiba és férjébe, Schilling Árpádba. Nagy Ervinnek írta azt Rákay Párizsról szólva, hogy „Schilling és Sárosdi nevű kollégáid is gigantikus karriert futottak be arrafelé: árufeltöltők egy helyi kisboltban.” Ezt természetesen nem igaz, ezt Gryllus Dorka jegyezte meg ebben a heves véleményáradatban, majd Sárosdi is visszaszólt Rákaynak, de a csetepatéba még Dés László is beszállt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik