Élet-Stílus

Sárosdi Lilla visszaszól Rákay Philipnek: Imádom ezt a feudális tempót, mennyi szőr, mennyi feltárulkozó kebel!

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Arra lassan már senki sem emlékszik, hogy mivel is kezdődött a legújabb Rákay Philip-show (talán ezzel?), de annyi biztos, hogy egy ideje nem múlhatott el nap, hogy ne legyen fordulat, vagy egy újabb nyilatkozat Rákaytól, vagy ő róla.

És ez most sincs másképp, ezúttal Sárosdi Lilla szólalt meg.

A színésznő bejelentkezése annyiban teljesen jogos, hogy Rákay Philip – aki nagyon nem szerette a Krétakör Színházat – nemrég alaposan beleszállt Sárosdiba és férjébe, Schilling Árpádba. Nagy Ervinnek írta azt Rákay Párizsról szólva, hogy „Schilling és Sárosdi nevű kollégáid is gigantikus karriert futottak be arrafelé: árufeltöltők egy helyi kisboltban.” Ezt természetesen nem igaz, ezt Gryllus Dorka jegyezte meg ebben a heves véleményáradatban.

Sárosdi így kezdi videóját:

Phillip, hallom, hogy álmatlan éjszakáid vannak miattam! Én nem tudtam, hogy ilyen sokat jelentek neked, hogy Párizsról én jutok eszedbe!

Majd így folytatja:

Ez annyira megható, annál is inkább, mert én soha nem gondolok rád. De most ez meg fog változni, és tartani fogjuk a kapcsolatot, ne aggódj, követni foglak.

Ezután Sárosdi Lilla arról beszél, hogy megnézte az Aranybullát.

Nem találok szavakat. Imádom ezt a feudális tempót, mennyi szőr, mennyi bőr, mennyi feltárulkozó kebel! Mennyi széles, sűrű, szőrös férfi mellkas. Mennyi kard. Mennyi lándzsa! (…) És mennyi ló! Imádom, cheri, micsoda formanyelv!

Milyen büszke lehetsz magadra! Tovább kell menni! Még több történelmi filmet kell csinálni! Az összes megnyert háborúnkról! Az összes győztes csatánkról! És nem egymilliárdból! Jaj, cheri, te még olyan fiatal vagy, olyan, szerény, 30 milliárdból, 40 milliárdból, ugyan már, mit pampognak? Hagyjad a plebszet! Menjen át Romániában ha valami nem tetszik, ott lehet tanítani Vagy húzzon el!

Sárosdi ironikus visszaszólása itt látható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik