Kultúra

Először szólalt meg Gálvölgyi János: „Nincs annyi köszönet, mint amennyi szeretetet kaptam”

Fülöp Dániel / 24.hu
Fülöp Dániel / 24.hu

Először nyilatkozott állapotáról Gálvölgyi János azt követően, hogy hazaengedték a kórházból. A színművész otthon lábadozik, Sváby Andrásnak adott rövid interjút az ATV Heti napló című műsorában, aki hetvenötödik születésnapja alkalmából is köszöntötte Gálvölgyit.

Azt hiszem, ennyi köszönet nincs, mint amennyi szeretetet kaptam. Köszönöm

– kezdte a színművész.

Úgy érzem fizikálisan jól vagyok, a hangom nem az igazi még, de remélem, hogy ez egy-két napon belül a helyén lesz. Minél előbb szeretnék valamit visszaadni abból a szeretetből, amit kaptam. Ha az megfelel annak, amit a színpadon tudok nyújtani, akkor nagyon boldog leszek

– tette hozzá.

Gálvölgyi május 10-én lett rosszul, légzési nehézségekkel, súlyos állapotban került kórházba. Végül nem a mentő, hanem a lányai szállították be a kórházba, ami nagy felháborodást keltett, a mentésirányító ugyanis nem ítélte életveszélyesnek a helyzetet, ezért nem küldött azonnal mentőautót. Az ügyben vizsgálatot rendeltek el, később Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője elismerte, hogy hibásan mérlegelt a mentésirányító, amikor nem sorolta életveszélyes kategóriába Gálvölgyi rosszullétét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik