Kultúra

Schwarzeneggerből is lehet még Marvel-hős, de van egy feltétele

Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Stallone nyomdokaiba lépne.

Hamarosan hat részes dokusorozat érkezik Arnold Schwarzeneggerről a Netflixre, így várhatóan sokat fogunk hallani róla mostanában. A 75 éves testépítő-színész-politikus most a Men’s Health magazinnak adott interjút, melynek során azt is megkérdezték tőle, fontolgatja-e, hogy belépjen a Marvel filmes univerzumába, mire ő azt válaszolta:

Ha a szerep megfelelő!

A Marvel-filmek íróinak tehát már csak annyi a feladata, hogy egy tisztességes szerepet írjanak Schwarzeneggernek. Ezzel nagy pályatársa és egykori riválisa, Sylvester Stallone nyomdokaiba léphetne, aki A galaxis őrzői-filmekben tűnt fel egy űrtolvaj szerepében, igaz, aprócska és nem túl emlékezetes cameókkal. Schwarzeneggert amúgy családi szálak is kötik a Marvelhez, hiszen A galaxis őrzői egyik főszereplője, az Űrlordot játszó Chris Pratt a veje. Büszke apósként alaposan meg is dicsérte Pratt alakítását a franchise harmadik, egyben zárórészének premierje után. Mi azért nem voltunk ennyire elragadtatva a filmtől, kritikánkat itt olvashatják.

Kapcsolódó
Még a dögös zenék sem mentik meg az érzelgősségtől A galaxis őrzői 3-at
Űrlordék lazasága új távlatokat nyitott a Marvel moziuniverzumában, de a fanyar humor helyét egy szűk évtized alatt átvette az üzemi giccs. Kritika.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik