Kultúra

Így hódította meg Hollywoodot és a politikát Schwarzenegger – Arnold előzetes

A Netflixre érkezik a hat részes dokusorozat a Terminátor és a Conan, a barbár sztárjáról, amelyben a sikerekkel és a bukásokkal is szembenéz majd.

Mindig éhes vagy, sosem elégszel meg igazán, szétgürcölöd magad. Vágj bele, vágj bele most!

– mondja a motivációs beszédekben gyakorlott Arnold Shcwarzenegger a róla készült Netflixes dokusorozat friss trailerében. A testépítő-filmsztár-politikus a napokban jelentette be Instagramján, hogy nemes egyszerűséggel Arnold címen érkezik majd egy ilyen, most pedig megjött az előzetes is. Hat részen át vele, és az őt jól ismerőkkel készült interjúk segítségével követhetjük végig élettörténetét, egészen Ausztriától indulva Hollywood csúcsáig. Nem marad ki persze a politika és a színész zűrös magánélete sem.

„Nagyon megviselte a házasságomat, a gyerekekkel való kapcsolatomat. Rengeteg fájdalmat okoztam a családomnak, amivel együtt kell élnem életem végéig” – mondja, majd a kérdésre, hogy akkor miért nem adta fel, egyből felel:

Mert a vízióm nem a feladásról szólt, hanem arról, hogy megmászom az előttem magasodó hegyet.

Pályatársak és barátok egyaránt megszólalnak majd az epizódokban, így James Cameron, Jamie Lee Curtis, Linda Hamilton és Sylvester Stallone is. A minisorozat június 4-én érkezik a Netflixre, addig is itt az előzetes:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik