Kultúra

Gálvölgyi János társulati tag lesz Pintér Béláéknál

Fülöp Dániel / 24.hu
Fülöp Dániel / 24.hu
„A legfontosabb azonban most a gyógyulás és a pihenés.”

Hétfőn lányai – Eszter és Dorka – egy videóban adtak helyzetjelentést a múlt héten kórházba került Gálvölgyi János állapotáról, megnyugtatva a nyilvánosságot, hogy a színész túl van az életveszélyen.

Még egy fontos dolgot el kell mondanunk: az volt az első kérdése, hogy ugrott-e a Pintér Béla. Ezúton szeretnénk mindenkit megnyugtatni, hogy ha nem is pár héten belül, de előbb-utóbb színpadra áll ismét

– mondta Gálvölgyi Eszter a videóban.

Pintér Béla és Társulata kedden a Facebookon reagált a friss fejleményekre, miután múlt héten két Marshal Fifty-Six előadást is lemondtak Gálvölgyi János megbetegedése miatt.

Múlt hét szerdán kaptuk az ijesztő hírt: kollégánk és barátunk, Gálvölgyi János kórházba került. Nagyon aggódtunk érte, de tegnap már szerencsére sokkal jobb híreket kaptunk, és igazán megható volt, hogy amint János meg tudott szólalni, először a társulatról kérdezett. Így hát ezennel szeretnénk bejelenteni: Gálvölgyi János a következő évadtól társulatunk tagja, és számítunk rá szeptemberi bemutatónkban is

– írják, hozzátéve, hogy a próbafolyamatot a tervek szerint június közepén kezdik, Gálvölgyi pedig akkor csatlakozik majd hozzájuk, amint ezt az egészségügyi állapota lehetővé teszi.

A legfontosabb azonban most a gyógyulás és a pihenés, így nem kizárt, hogy a júniusi Marshal Fifty-Six illetve Kaisers TV, Ungarn előadásokat ideiglenes beugrásokkal tartjuk majd meg, erről a későbbiekben adunk tájékoztatást.
Drága János, nagy szeretettel várunk vissza!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik