Kultúra

Túl van az életveszélyen Gálvölgyi János

Fülöp Dániel / 24.hu
Fülöp Dániel / 24.hu

Gálvölgyi János lányai hírt adtak édesapjukról: Gálvölgyi Eszter és Gálvölgyi Dorka szerint a színművész állapota javult, már nincs életveszélyben.

A mai napon kimondták, hogy apu túl van az életveszélyen! Nagyon köszönjük a sok támogatást, üzenetet és szeretetet! Lassú gyógyulás vár apura, de a nehezén már túl van! Mindenkinek mindent köszönünk! Egyelőre még az intenzívosztályon ápolják, így nem tudtok vele kapcsolatba lépni, és kérjük, hogy legyetek türelmesek! Az elmúlt napok nekünk is nagyon nehezen teltek, minden perc egy örökkévalóságnak tűnt, de valóban nagyon nagy szükség van most békére és nyugalomra. Néhány nap múlva a mi életünk már visszaáll a normál kerékvágásba, de apunak ez még néhány hét biztosan lesz. Vannak csodák, csak hinni kell!

– írták a Facebookon közzétett videóhoz. Az is kiderül, hogy ugyan a sajtó tüdőembóliáról írt, erről szó sincs, összetett tüdő- és szívelégtelenség áll Gálvölgyi rosszulléte mögött.

Ahogy arról mi is hírt adtunk, a színművészt múlt szerdán súlyos állapotban vitték kórházba. Az ügy amiatt is nagy port kavart, mivel a mentőirányító nem ítélte elég súlyosnak a helyzetet, így végül két lánya vitte be a színészt a kórházba. A rendőrség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége ellen indított nyomozást, és a mentőknél is belső vizsgálat indult. Ez utóbbi eredményét Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője ismertette: hibásan mérlegelt a mentésirányító, amikor nem sorolta életveszélyes kategóriába Gálvölgyi rosszullétét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik