Kultúra

Az utolsó, tökéletes Carpool Karaokeban Adele vitte el utolsó munkanapjára James Cordent

Végéhez közeleg James Corden késő esti showműsora, a The Late Late Show, a leköszönő műsornak ezen a héten lesz az utolsó adása, ennek alkalmából pedig akasztották a hóhért: Cordent, aki a show Carpool Karaoke című szegmensében rendszeresen elvitte egy éneklős-beszélgetős autózásra vendégeit, most átültették az anyósülésre, az utolsó Carpool Karaoke így fordított felállásban készült, a volán mögött pedig nem más ült, mint Adele.

Az énekesnő nem csupán házhoz ment Cordenért, hogy elvigye utolsó munkanapjára, de ő szolgáltatta az ébresztőt is, éspedig egy pár cintányérral, hogy aztán közölje, hogy ma ő viszi munkába Cordent, megjegyezve, hogy ő egyébként nem túl ügyes sofőr, továbbá csak behunyt szemmel tud énekelni… reméljük, volt biztosítás a kocsin. Az interjúban Corden elmesélte, hogy legalább annyira izgatott, mint amennyire halálra van rémülve a jövő kapcsán, de aztán rövid úton rágyújtottak a Rolling in the Deepre, ami közben Adele azért legalább néha nézte az utat is. Kiderült, hogy Corden legfőbb félelme az volt, hogy senki nem fog eljönni vendégnek, és hogy a jeget végül az törte meg, amikor Mariah Carey igent mondott.

A műsorban fel is idéztek néhány korábbi Carpool Karaoket és egyéb közös emléket – amiből volt bőven, tkeintve, hogy ők ketten barátok is –, Adele egy ponton egyenesen könnyekig hatódott, Cordennek sem sok hiányzott. Kiderült az is, hogy Adele rühelli a musicaleket, így valószínűleg soha nem fog Tony-díjat nyerni, pedig csak ez hiányzik neki az EGOT-címhez, ami a négy nagy szórakoztatóipari díj, az Emmy-, Grammy-, Oscar- és Tony-díj birtokosainak jár. De azért elénekelték együtt a Don’t Rain on My Parade című musicalklasszikust a Funny Girlből. Corden mesélt arról is, hogy bár nagyon fog neki hiányozni a műsor és Los Angeles, mégis biztos benne, hogy most itt az ideje, hogy családjával hazamenjenek az Egyesült Királyságba. Íme, a teljes műsorszám:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik