Kultúra

Visszatér leánykori nevéhez a Balaton Sound

Bodnár Boglárka / MTI
Bodnár Boglárka / MTI
Az régi-új név mellett a részletes programot is bejelentették a szervezők.

Visszatér régi névadójához a  Balaton-parti fesztivál, tíz év után újra a Heineken Balaton Sound lesz a rendezvény neve. Az idén 150 éves sörmárka a névszponzoráció mellett számos ponton kapcsolódik a szervezéshez és az egyedi programokhoz, hogy igazán emlékezetessé váljon a fesztivál. Az országszerte és nemzetközileg is népszerű rendezvény megújult dizájnnal, számtalan zenei irányzattal és különleges aktivitásokkal várja a látogatókat 2023. június 28. és július 1. között.

A Heineken elhivatott, hogy felkarolja a kreatív úttörőket és a szenvedélyes felfedezőket, éppen ezért nagyon örültünk, hogy már az induláskor együttműködhettünk a Balaton-parti fesztivállal. Ezzel nemcsak a tehetségek támogatása, hanem a fesztiválozók szórakoztatása mellett is elköteleztük magunkat. Célunk, hogy a közös munka folytatása még inkább erősítse hazánkban a fenntartható fesztiválozás hagyományait

– nyilatkozott Varga-Nagy Eszter, a Heineken Hungária Vállalati Kapcsolatok és Kommunikációs Vezetője. „Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a sör évezredek óta összehozza az embereket. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy söreinkkel a valódi összetartozás örömét adjuk” – tette hozzá.

Zamárdi tópartját idén többek között Hardwell, Armin van Buuren, Blasterjaxx és Don Diablo is dübörögteti. A holland előadók a Heineken Balaton Sound visszatérő fellépői, valamint évek óta mozdíthatatlanul szerepelnek a 100 legjobb DJ toplistáján. A szervezők egy sor magyar fellépőt is bejelentettek: jön többek közt Majka és a Halott Pénz is. A B my Lake fesztivál beépülésével zeneileg hangsúlyosabbá válnak az underground irányzatok, új extravagáns helyszíneket telepítenek, valamint izgalmas nappali programokat is hoznak a szervezők. A látogatók belefuthatnak utcaszínházba és divatbemutatóba, vagy felfrissülhetnek egy vízparti techno jógával, amely után elmerülhetnek a kulináris élvezetekben.

A részletes napi bontást a fesztivál honlapján és a hivatalos Facebook-oldalán is közzétették:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik