Kultúra

Nem akartam a kövér legjobb barátnőt játszani – mesélte távozásáról az Eufória színésznője

ARTURO HOLMES / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
ARTURO HOLMES / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP

Nem szerette volna, hogy karaktere klisévé váljon – távozásának okairól mesélt Barbie Ferreira, aki tavaly augusztusban döbbentette meg az Eufória rajongóit azzal, hogy bejelentette: nem tér vissza a sorozat harmadik évadában. Akkor nem részletezte az okokat, sokan a showrunner, Sam Levinsont sejtették a döntés mögött, akiről más produkciókkal kapcsolatban is leírták már, hogy meglehetősen kaotikus körülmények között vezényli le a forgatásokat. Ferreira ezt következetesen tagadta, most Dax Sheperd podcastjában nyílt meg azzal kapcsolatban, miért intett búcsút Kat Hernandez karakterének:

Nem hiszem, hogy volt számára út a sorozatban, hogy továbbra is beleillett volna a sztoriba. Nem tudom, hogy ezzel igazságot szolgáltatok-e neki, de a produkció számára is világos volt, hogy mindennél jobban szerettem volna, ha nem a kövér legjobb barátnő szerepe jut neki. Nem akartam ezt játszani, és szerintem ők sem akarták, hogy ezt játsszam.

A színésznő azt is cáfolta, hogy kiviharzott volna a forgatásról egy vita miatt Levinsonnal. „Nem léptem le a forgatásról. Egyszer kibicsaklott a bokám, és röntgenre vittek, lehet erre gondoltak?”

Az Eufória harmadik évadát már bejelentették egyelőre premierdátum nélkül, de úgy saccolják, hogy 2024-ben érkezhet a folytatás.

Kapcsolódó
Az Eufória egyik fontos szereplője nem tér vissza a harmadik évadra
A karaktert játszó Barbie Ferreira jelentette be.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik