Kultúra

Az Eufória egyik fontos szereplője nem tér vissza a harmadik évadra

Leon Bennett / WireImage
Leon Bennett / WireImage
A karaktert játszó Barbie Ferreira jelentette be.

A Katherine Hernandezt alakító Barbie Ferreira az Instagramon jelentette be, hogy nem tér vissza az HBO egyik legnézettebb sorozata, a tinik zűrös életére fókuszáló Eufória harmadik évadába.

Azt követően, hogy négy éven át testesíthettem meg a legkülönlegesebb és legenigmatikusabb karaktert, Katet, most nagyon könnyen búcsút kell vennem tőle. Remélem, hogy sokan közületek magatokra ismertetek benne, ahogy én is, és örömet leltetek abban, hogy követhettétek a személyiségfejlődés útján

– írta Ferreira, aki a távozás okait nem részletezte a posztban. A Variety emlékeztet rá, hogy a saját szexualitását sajátos módon felfedező Kat karaktere már a második évadban is háttérbe szorult, és terjedtek arról pletykák, hogy Ferreirának vitái voltak a sorozatot létrehozó Sam Levinsonnal, és egyszer még ki is viharzott a forgatásról. Ezeket azonban maga Ferreira cáfolta egy interjúban.

Az Eufória harmadik évadát már februárban berendelte az HBO, és jó eséllyel 2023-ban érkezhet majd a képernyőkre, bár hivatalos premierdátum még nincs. A második évadról szóló cikkünket itt olvashatják:

Kapcsolódó
Azért működik az Eufória, mert nem köti magát semmilyen szabályhoz
Eredmények, háttér és miértek az Eufória második évadjáról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik