Kultúra

Tekashi 6ix9ine kórházba került, miután megtámadták egy fitneszteremben

Bob Levey / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Bob Levey / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Tekashi 6ix9ine kórházba került, miután kedden egy dél-floridai edzőterem mosdójában támadók egy csoportja rajtaütött – írja a Variety. A 26 éves rapper, akinek valódi neve Daniel Hernandez, az ügyvédje szerint zúzódásokat szenvedett, és az arcán is megsérült.

Lance Lazzaro elmondta, hogy a rappert az LA Fitness edzőterem szaunájában és azon kívül három vagy négy férfi támadta meg, akik megverték, bár ő megpróbált visszavágni. Az ügyvéd szerint az elkövetők elmenekültek, miután az alkalmazottak meghallották a rendbontást. Lazzaro szerint aztán kihívták a rendőrséget, és Hernandezt mentővel egy helyi kórházba szállították. Egyelőre nem tudni, hogy a rapper továbbra is kórházban marad-e.

Lazzaro a TMZ-nek elmondta továbbá, hogy azt tervezi, hogy megerősítik Hernandez védelmét. A rapper 2020 áprilisában szabadult a szövetségi börtönből, miután 2019-ben két év börtönre ítélték, többek között zsarolás, kábítószer-kereskedelem és lőfegyverrel kapcsolatos bűncselekmények miatt, amelyek a Nine Trey Bloods nevű bandával kapcsolatosak. Hernandez azonban rövidített börtönbüntetést kapott, miután együttműködött a szövetségi tisztviselőkkel, és ezzel társai bebörtönzésében is segédkezett. Az asztmája miatt idő előtt szabadult a Covid-járvány idején, miután a bíró mintarabnak nevezte a rappert.

A Twitteren videó is terjed az esetről, melyben hallható, ahogy Hernandez egyik támadója azt mondja: „Csinálj egy képet. Most már híres leszek”. Egy másik videón a véres Hernandez látható, amint kisétál az edzőteremből.

Több médiabeszámoló szerint Hernandezt pénteken egy miami baseballstadionból is kidobták, mert ittas volt és zavarta a szurkolókat.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik