Kultúra

A fájdalom múlásával újra megtalálhatjuk a helyünket a világban

Bikali Sándor
Bikali Sándor
Klippremier.

A tavaly megjelent EP-je után újabb saját dalt adott ki Kutzora Edina: az End of Pain a fájdalommal járó beszűkült tudatállapot megnyílását fogalmazza meg. A dalhoz látványvilágában reflektáló klip is készült, ami itt, a 24.hu-n látható először.

Kutzora Edina nevét olyan sikeres előadók énekhangjaként ismerhetjük, mint Yonderboi és a Zagar, de ezek mellett is számos zenekarban közreműködött énekesként. A jelenleg az Erik Sumo énekesnőjeként aktív zenész QTZORA néven indított projektjével tavaly novemberben, Missing Support című EP-je megjelenésével dalszerző-énekesként is bemutatkozott. Ezt követi most egy újabb Qtzora-dal, ami a kislemez témáit és hangulatát viszi tovább, majd lezárja azokat.

Az End of Pain azt a felszabadító és jóleső kiüresedett állapotot, hangulatot ragadja meg, amikor végre alábbhagy a minden másodpercet felemésztő szenvedés, a mindent átható szorítás

– mondta el Kutzora, majd hozzátette:

A bénult, zsibbadt állapotból feléledünk, a beszűkült tudatállapot megnyílik, újra elindul a vérkeringés, észrevesszük magunk körül a pozitív dolgokat, jelenségeket. A fájdalom múlásával újra megtalálhatjuk a helyünket a világban, tehát az újjászületés érzése körvonalazódik, és elindulhat az építkezés.

A dalt Edina dalszerzőként, szövegíróként, hangszerelőként és producerként is jegyzi. A mixing-mastering Deutsch Gábor munkája, míg a videoklipért Hajba András felelt, akivel a korábbi EP-n szereplő The ways I drown-on is dolgozott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik