Kultúra

Új Sikoly, új Transformers, új Halálos iramban – a Super Bowl trailerek sorával szórta meg a mozirajongókat

Paramount Pictures
Paramount Pictures
A Super Bowl, mint ismeretes, nem csak a meccsről szól: a félidei show-val legalább annyira az év egyik popkulturális, a reklámokkal és előzetesekkel pedig az év egyik marketingcsúcspontja is. Mutatjuk, idén melyik filmek előzetesét időzítették erre az éjszakára.

Halálos iramban 10.

Május 18-án A Család újra kocsik összetörésével és kollektív gyorshajtással bizonyítja összetartását a legújabb, immár tizedik Halálos iramban-filmben.

65

Adam Driver sci-fijében egy dinoszauruszokkal teli bolygón küzd a túlélésért. Nagyon várjuk, és ezért az új trailer is sokat tesz. Március 16-án ér el hozzánk.

Transformers: A fenevadak kora

Évek teltek már el a legutóbbi Transformers-film óta, ez pedig nem mehetett így tovább, így június 8-án újabb példányuk érkezik a mozikba.

Indiana Jones és a sors tárcsája

Június 29-én Harrison Ford ismét Indy bőrébe bújik.

The Flash

Úgy tűnik, a Warnernek még botrányai ellenére is van elég bizodalma Ezra Millerben ahhoz, hogy az év legdrágább hirdetési alkalmát vegyék meg a színész soron következő nagy dobása, a The Flash című szuperhősfilm beharangozására. A film ez év júniusában várható a mozikba.

Dungeons & Dragons: Betyárbecsület

Szokatlan ötlet, erősen kétesélyes vállalás, de hogy mennyire lesz rémes, az március 30-a után kiderül.

Air

A Nike megmentésének, felemelésének sztorijáról szóló filmnek hivatalos magyar premierdátuma egyelőre nincs, de a többi régióba április elején érkezik, így vélhetően nálunk is akkortájt mutatják majd be.

Sikoly VI.

A tinihorrorok alfája és ómegája március 9-én tér vissza, lesz vér, kés, álarc – no meg sikolyok.

A galaxis őrzői volume 3.

Ugyan már külön cikkben is megénekeltük, de ne maradjon ki innen sem. Némi popkulturális képzavarral élve A galaxis őrzői volume 3-mal lesz az erő: május 4-én érkezik a magyar mozikba.

Creed III.

Március 2-án újra bunyózik Adonis Creed.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik