Kultúra

M3gan 2.0 címmel kap folytatást a robotos horror

UNIVERSAL PICTURES / ATOMIC MONS / COLLECTION CHRISTOPHEL / AFP
UNIVERSAL PICTURES / ATOMIC MONS / COLLECTION CHRISTOPHEL / AFP

Túl nagy meglepetést nem okoz, de immár hivatalos: alig másfél héttel azután, hogy az amerikai mozik bemutatták a M3gant máris bejelentették a folytatást, amely rögtön premierdátumot is kapott: majdnem napra pontosan két évet kell rá várni, 2025. január 17-én mutatják be – írja a Variety. Ezzal a Blumhouse-féle horroristálló újabb története indul meg a franchise-zá válás útján.

A mesterséges intelligenciával ellátott szuperrobot ámokfutását kifejezetten szerették az amerikai mozinézők, az első héten 30 milliót hozott a 12 millióból készített film, lelkesedés azóta sem hagyott alább, világszerte már majdnem 100 millió dollárt gyűjtött. Sikeréhez nagyban hozzájárult az is, hogy komoly TikTok-őrület is járt a marketingkampány mellé.

A stílszerűen M3gan 2.0 címet kapó folytatásra visszatérnek a fontosabb alkotók: ismét Akela Cooper írja majd a forgatókönyvet, ahogy a két hús-vér főszereplő, Allison Williams és Violet McGraw is szerepel majd a filmben. Azt egyelőre nem jelentették be, hogy az első rész rendezője, Gerard Johnstone visszatér-e.

Kapcsolódó
A TikTok is tehet róla, hogy a M3gan megúszós, vérszegény horror lett
Ahol a TikTok-generáció diktál, ott addig kell csökkenteni a korhatárt, hogy őket is beengedjék a moziba – többek közt emiatt is lett kihagyott ziccer a M3gan.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik