Kultúra

Harrison Ford morcos pszichológusként fegyelmezi Jason Segelt élete egyik első sorozatszerepében

Apple TV+
Apple TV+

Más nyolcvanévesen már rég a nyugdíjas éveit élvezi, Harrison Ford azonban nem tartozik közéjük: vagy lovas üldözésbe keveredik Indiana Jonesként, vagy épp kipróbálja magát a sorozatszereplésben is. A színészt az Apple-nek sikerült rávennie arra, hogy élete egyik első sorozatát elvállalja, az egyelőre magyar cím nélküli Shrinkingben egy Parkinson-kóros pszichológusként tűnik fel. Decemberben már kiadtak egy ízelítőt, most egy hosszabb előzetes érkezett a sorozathoz.

A történet szerint a Jason Segel által alakított pszichológus egyre nehezebben birkózik meg saját és páciensei problémájával, sajátos módszerként elkezdi kezdőzetlenül páciensei arcába kiabálni a véleményét. Az már az előzetesből is kiderül, hogy nem véletlenül fordult ki magából: a férfi a feleségét gyászolja, mentora és nem mellesleg a kognitív viselkedésterápia úttörője, Phil Rhodes pedig nem bírja tovább nézni szenvedését, keményen szembesíti a férfit azzal, hogy kezdenie kell magával valamit. Ford Rhodes szerepében látható, az előzetes alapján csípőből hozza a Han Solo-Indiana Jones-tengelyen megismert vagány és karcos figurát.

A Shrinkinget Segel a Ted Lasso Emmy-díjas producereivel, Bill Lawrence-szel és Brett Goldsteinnel készítették közösen, első két része január 27-én debütál az Apple TV+-on.

Ford egyből két sorozattal is debütál, szintén feltűnt a decemberben bemutatott Yellowstone-előzménysorozatban, az 1923-ban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik