Kultúra

Channing Tatum újracsinálná a Ghostot, a „problémás sztereotípiák” nélkül

PARAMOUNT PICTURES / Collection Christophel / Collection ChristopheL via AFP
PARAMOUNT PICTURES / Collection Christophel / Collection ChristopheL via AFP

Channing Tatum produkciós cégével, a Free Associationnel egy Ghost-remake-et tervezget, mondta el a színész a Vanity Fairnek adott interjújában, melyben több személyes témát is érintett. A projekt egyelőre még nagyon az elején jár, a cég birtokolja a film jogait, és Tatum kollégáival azon dolgozik, hogy megtalálja a filmnek azt a verzióját, amely a jelen korban is helytálló, mellőzve az eredetiben látható „problémás sztereotípiákat”.

 Valami teljesen mást fogunk csinálni. Azt hiszem, néhány dologban változnia kell

– mondta a filmről, ami nemrég volt harminc éves. Ha már sztereotípiák: Tatum arról is beszélt, hogy azzal, hogy a Magic Mike-franchise első két filmje úgy készült nőknek, hogy nem mutattak fel erős női karaktereket, tulajdonképpen csaltak, és a hamarosan érkező harmadik filmmel ezt a csorbát köszörülik ki.

Az interjúban munkássága több filmjét is érintették. Elmondta például, hogy mennyire nem akart a G. I. Joe: A Kobra árnyéka című filmben szerepelni: csak azért csinálta meg, mert egy több filmre szóló szerződés kötötte a stúdióhoz, ám aztán kikönyörögte, hogy a G. I. Joe: Megtorlás című folytatásból már nagyon hamar írják ki. Beszélt arról is, hogy a jó ideje tervezett X-Men spinoffot, amely Gambit karakteréről szólt volna, ő lélekben már valamelyest elengedte, a Foxot felvásárló Disney ugyanis szerinte nagyon más filmet akart, mint amilyet ők.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik