Kultúra

Harry herceg Tom Hanksszel viccelődött a királyi hagyományokon

Hanksnek kijár a fanfár, a hercegnek nem.

Előbb Netflixes dokumentumsorozata, majd memoárja megjelenésével Harry herceg hamar elérte, hogy az elmúlt hetekben a csapból is ő folyjon, ennek egyik újabb állomásaként Stephen Colbert beszélgetős műsorában is feltűnt, méghozzá Tom Hanks oldalán.

A herceg január 10-én volt a műsorvezető vendége, hogy aznap megjelent könyvét, a briteknél máris hihetetlen érdeklődést generáló Tartalékot népszerűsítette. A majdnem 40 perces interjúban Harry herceg többek közt arról is beszélt, hogy nézi A korona című sikersorozatot, és szerinte „veszélyes hazugság” az, hogy a kontextusból kiragadva sokan dicsekvésként értékelték az afganisztáni szolgálata alatt megölt 25 tálibbal kapcsolatos kijelentését.

Az interjún túl azonban egy rövid szkeccsben is feltűnt, amelyben Colbert két fanfáros társaságában, vörös szőnyeggel várakozik a folyosón. A trombitaszóra megérkező Harry szabadkozni kezd, hogy nem kellett volna ekkora felhajtással fogadni, mire Colbert lehurrogja: „miről beszélsz? Ez nem neked szól, eredj az útból!” Ezt követően bevonul Hanks, akit aztán szintén trombitaszót kap, a herceg pedig szirmokat kezd szórni a színészre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik