Kultúra

Anne Heche a halála előtt még befejezte második memoárját, hamarosan megjelenik

VALERIE MACON / AFP
VALERIE MACON / AFP
A színésznő fia jelentette be a hírt.

Posztumusz memoár jelenik meg Anne Heche-től, amit a színésznő húsz éves fia, Homer Laffon jelentett be anyja Instagramján. Heche tavaly augusztusban szenvedett halálos autóbalesetet. Autójával egy családi ház falának hajtott neki, ezt követően napokig kómában feküdt, ám miután olyan súlyos agysérülést szenvedett, hogy nem volt esély a megmentésére, lekapcsolták őt a létfenntartó gépekről.

Laffon posztja szerint azonban halála előtt még befejezte második memoárja kéziratát, amely Call Me Anne címen jelenik meg, visszautalva 2003-as könyve címére, a Call Me Crazyre. Laffon megköszönte a hihetetlen mennyiségű szeretetet, törődést és támogatást is, amelyet augusztus óta kaptak. Az újabb memoárban szerinte anyja még jobban meg akarta osztani saját történetét az emberekkel, és ezzel segíteni másoknak is, ahol tud. A Call Me Anne január 24-én jelenik meg az Egyesült Államokban. A színésznőnek utolsó filmjét is posztumusz mutatják be, a What Remains című alkotásban egy seriffet alakít.

Anne Heche-ről írt portrénkat itt olvashatják:

Kapcsolódó
Soha nem bocsátotta meg a világ Anne Heche-nek, hogy egy nőbe lett szerelmes
A végzetes autóbalesete után elhunyt Anne Heche Hollywood nagy sztárjai közé emelkedhetett volna. Nyíltan vállalt leszbikus kapcsolatának, mentális betegségeinek és gyerekkori traumáinak számlájára is írható, hogy nem így történt. Portré.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik