Kultúra

Bizonytalanná vált a Black Adam folytatásának sorsa

Warner Bros. Pictures
Warner Bros. Pictures

A Black Adam folytatása mégsem lesz a DC moziuniverzumának része, jelentette be Dwayne Johnson, a film főszereplője a Twitteren. Pontosabban úgy fogalmazott: tovább keresik annak a módját, hogy a Black Adam hogyan tudná a legjobban a DC filmuniverzumának további fejezeteinek céljait szolgálni.

A döntés azzal is összefügghet, hogy a Warner az utóbbi hónapokban minden eszközzel igyekszik spórolni, ennek részeként töröltek HBO Max-tartalmakat és kaszáltak el filmes és tévés terveket is. A Black Adam pedig tekintélyes büdzséje és Johnson népszerűsége ellenére is csalódáskeltő eredményeket produkált, sem a nézőszámokat nem hozta, sem a kritikusokat nem győzte meg, így nem meglepő, hogy most új utakat keresnek a folytatás kapcsán, az sincsen kizárva, hogy nem készül el.

A DC azt is jelezte, hogy a Superman franchise-zal más tervei vannak, mint eddig az eddig ismertek, Henry Cavill nem tér vissza a szerepben, és egy új Wonder Woman filmet is dobtak a közeli tervek közül.

A Warner BrosDC filmes és tévés részlege nemrég kapott új vezetőket, James Gunn és Peter Safran személyében, akik elvileg már tudják is, merre tovább, csak még nem árulják el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik