Kultúra

Az év vége nagy fesztiválslágere lett A Fehér Lótusz főcímdala

HBO Max
HBO Max

A Fehér Lótusz című HBO-sorozat második évadának főcímdala meglepetés-fesztiválhimnusz lett. A Renaissance (Main Title Theme) című dalt a chilei-kanadai Cristobal Tapia de Veer komponálta, aki az HBO fekete komédia-dráma antológiasorozatának első évada főcímdallamát is szerezte. Az első évadéval ellentétben a Renaissance egy sokkal vidámabb hangulatú szerzemény, amely a vége felé kifezetten táncos EDM-alapot kap, mely a fesztiválokon és azon túl is tetszett a tömegeknek.

Amellett, hogy több ezer TikTok-videót, valamint számos szenvedélyes érvet inspirált a „kihagyom az intrót” gomb ellen, a dalt többen remixelték és elhangzott a Killers és Dominic Fike koncertjein is.

A közösségi média felhasználói továbbá hetek óta osztják meg a fesztiválokon és klubokban játszott főcímdalról készült felvételeket, és az ünneplők láthatóan több mint elégedetten hallgatják. A számot nemrégiben az ausztráliai Meredith zenei fesztiválon játszották, ahol délután több ezer ember énekelte együtt a sajátos dallamot, írja az NME.

Az antológiasorozat – amely a szupergazdagokról szól, akik idilli helyeken szuperrossz dolgokat művelnek – második évada, amely Szicíliában játszódik, a héten fejeződött be. A kritikánk az évadról itt olvasható.

Kapcsolódó
A Fehér Lótusz új évada még időben jelentkezett be 2022 legjobb sorozatai közé
Mike White sorozatának második évadának sikerült még az elsőt is lepipálnia, ráadásul saját pályájukon veri napjaink díjakkal elhalmozott, osztályharcos művészfilmjeit is. Kritika.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik