Kultúra

Elbúcsúzott a nézőktől A Grace klinika főszereplője

VALERIE MACON / AFP
VALERIE MACON / AFP

Ellen Pompeo elbúcsúzott A Grace klinika rajongóitól az évad utolsó epizódja előtt. Pompeo, aki 2005 óta alakította Meredith Grey-t az ABC orvosi sorozatában, az év elején jelentette be, hogy lemond állandó szereplői státuszáról.

Egy új Instagram-posztban a színésznő azt írta, hogy örökké hálás és lekötelezett a szeretet és a támogatás miatt, amit tizenkilenc évadon keresztül kapott a nézőktől ő és a sorozat.

Azt is ígérte, időnként még vissza fog térni a sorozatba:

Tudjátok, a show-nak folytatódnia kell, és én biztosan visszatérek, hogy meglátogassam.

Pompeo, aki a sorozatot a szívének és lelkének nevezte, korábban azt mondta, hogy továbbra is része lesz a sorozatnak, executive producer formájában.

„Soha nem fogok igazán eltűnni, amíg a sorozat adásban van” – mondta a Deadline-nak adott szeptemberi interjújában. Pompeo időközben már egy új Hulu-sorozatot készített, abban lesz majd látható, írja az Independent.

A Grace klinika (Grey’s Anatomy) alkotója Shonda Rhimes, és 2005. március 27-én indult az Egyesült Államokban az ABC-n, azóta tizenkilenc évad jelent meg. A rendkívül népszerű sorozat gyakornokok, rezidensek és mentoraik életét követi a kitalált Seattle Grace kórházban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik