Kultúra

Eladó a Stranger Thingsből a ház, ahol Vecna garázdálkodott

Netflix
Netflix

A Stranger Things-rajongóknak nincs okuk panaszra: ha anyagi lehetőségeik engedik, igazán sok alkalmuk van rá, hogy testközelből átéljék a sorozat hangulatát. A Byers család otthona például hamarosan Airbnb-n lesz bérelhető, most pedig egy vaskos pénztárcájú illető a Vecna odújául is szolgáló Creel-ház ugyanis eladó ingatlanként piacra került.

A Georgia állambeli Rómában (igen, ugyanúgy hívják, mint az olasz fővárost) álló ház röpke másfélmillió dollárért, azaz nagyjából hatszázharmincmillió forintért megvásárolható. A több mint ötszázötven négyzetméteres ház 1882-ben épült, és jelenlegi tulajdonosai mindössze háromszázötvenezer dollárért vették három évvel ezelőtt.

A hirdetés szerint a jelenlegi tulajdonosok visszaállították a ház eredeti pompáját, még ha ez nem is látszott a Stranger Thingsben. A manzárdtetős ház egy viktoriánus építészetéről híres negyedben áll, és, mint a hirdetés emlékeztet, ma már nem gyakorolnak az étkezőben telekinézist, kiválóan lehet viszont D&D-t játszani a társalgóban, sőt, a nappali tökéletes helyszín a Pokol Tüze Klub összejöveteleihez.

A házban hat hálószoba, és öt fürdőszoba található, plusz számos kiszolgáló és tároló helyiség, az egyik legérdekesebb felszerelése mégis egy öntöttvas piszoár, ami a hirdető szerint nemcsak teljesen egyedi, de gyönyörű is, ám a gazdag képanyagban sajnos pont erről nem szerepel felvétel. A házhoz tartozik egy külső vendégház is, a padlás szintén beépíthető, és egészen biztosan nem tartózkodik ott Vecna, az egyetlen lakóját egy kártevőirtó elköltöztette – bár a szöveg szerint néhány demogorgon még felbukkanhat. Felhívják a figyelmet arra is, hogy

arra az esetre, ha a dolgok túlságosan különössé válnak, esetleg fejük tetejére fordulnának, van a közelben temetkezési vállalkozó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik