Kultúra

Seth Green szerint gyerekkorában Bill Murray bedobta egy kukába

Stephane Cardinale / Corbis / Getty Images
Stephane Cardinale / Corbis / Getty Images

Az amerikai színész-producer, Seth Green azzal vádolja Bill Murray-t, hogy a filmsztár a bokájánál fogva tartotta és egy szemetesbe dobta a Saturday Night Live (SNL) színpadán, amikor kilencéves volt. Green azt állítja, hogy Murray annyira felbőszült azon, hogy a színpad mögött a széke karfáján ült, és a gyerek nem volt hajlandó megmozdulni, hogy „a bokámnál fogva felkapott”, és bedobta egy kinti szemetesbe.

Ő a legutóbbi színész, aki nem megfelelő viselkedéssel vádolja Murrayt, miután Geena Davis azt állította, hogy rossz élménye volt vele az 1990-es Viszem a bankot forgatása alatt.

Azóta megjelent egy jelentés is, amely megerősíti, hogy Murray pénzbeli egyezségre jutott egy női vádlóval, akivel fizikailag illetlen volt egy jelenleg felfüggesztett film, a Being Mortal forgatásán, írja az NME.

Kapcsolódó

A most 48 éves Seth Green, aki gyerekszínészként került kapcsolatba Murray-vel, így írta le, hogy élte meg a történteket annak idején:

Felkapott a bokámnál fogva, fejjel lefelé tartott… egy szemetes fölé lógatott, és azt mondta: »A szemét megy a szemetesbe«. Én pedig sikoltoztam, és lendítettem a karjaimat, vadul csapkodtam, teljes erővel a golyói felé. Bedobott a kukába, a kuka meg felborult. Elborzadtam. Elfutottam, elbújtam az asztal alá az öltözőmben, és csak sírtam.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik