Kultúra

Kínos bakit szúrtak ki a Sárkányok háza legutóbbi epizódjában

HBO Max
HBO Max

Ami a Trónok harca Starbucks-pohara volt, az lehet most Viserys zöld ujja a Sárkányok házában, a rajongók ugyanis kínos bakit szúrtak ki a sorozat harmadik epizódjában.

A képről természetesen screenshot is készült, amelyen látszik, hogy Viserys két ujja meglehetősen koridegen, rikítózöld színekben pompázik. Ez azonban nem a testét megtámadó kórság újabb westerosi gyógymódja, sokkal inkább azt a gyakorlatias célt szolgálja, hogy anélkül is háromujjúnak tűnjön a Viseryst alakíto Paddy Considine keze, hogy valódi csonkolást végeznének a színészen. A bevett módszer szerint ilyenkor speciális zöld anyaggal vonják be az eltüntetni kívánt felületet, amelyet aztán az utómunka során radíroznak ki. Ezúttal azonban nem végeztek százszázalékos munkát, az egyik snittben ugyanis látszanak a zöld anyaggal bevont ujjak.

Egyelőre úgy fest, hogy a sikersorozat legutóbbi epizódja a bakin kívül egyelőre nem gázolt bele senki lelkivilágába, nem úgy, mint a korábbi epizódok: az első rész szülésjelenete miatt sokan felháborodtak, ahogy a második részben is sokaknál kiverte a biztosítékot az a jelenet, ahol kis híján hozzáadnak egy tizenkét éves lányt egy nagypapakorú férfihoz.

Kapcsolódó
Áll a bál a Sárkányok háza szülésjelenete miatt
A rendező szerint rengeteg nőnek levetítette előzetesen a képsorokat, mert tudta, hogy ki fogja verni a biztosítékot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik