Kultúra

Elfogták a Szigeten verekedő két férfit

Súlyos testi sértés és könnyű testi sértés megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárást egy, a Sziget fesztiválon verekedő férfival szemben – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pénteken a rendőrség honlapján. A 23 éves szombathelyi férfi 24 éves, szintén szombathelyi társát bűnsegédlettel gyanúsítják – tartalmazza a közlemény.

Azt írják: a BRFK rendőreinek augusztus 13-án a Sziget fesztivál biztonsági emberei jelezték, hogy a rendezvény területén verekedés volt, amelyről egy felvételt is átadtak a rendőröknek. A nyomozás során az óbudai nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőket, akiket a szombathelyi nyomozók csütörtökön gyanúsítottként hallgattak ki. A gyanúsítottak szabadlábon védekeznek – olvasható az MTI ismertette közleményben.

Kapcsolódó

Korábban a 24.hu is közölt videófelvételt arról, hogy egy férfi két másik férfit bántalmaz augusztus 12-én este a Sziget fesztivál területén. Akkor megírtuk, hogy a mentők súlyos sérüléssel szállították a sürgősségi osztályra a kiütött férfit, egy belga állampolgárt, aki azóta kijöhetett a kórházból. A videón az látszott, hogy egy magyarul beszélő férfi előbb hátulról ütött le egy kék pólót viselő férfit, akit előzetesen már bántalmazott, majd néhány másodperc múlva odament egy másikhoz, őt is leütötte, aztán a földön fekvő férfit még fejbe is rúgta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik