Belföld

Két külföldit ütött ki, egyiküket fejbe is rúgta a Szigeten verekedő férfi – videó

Két embert is leütött egy férfi a Sziget Fesztiválon péntek este történt verekedés során. Az olvasónktól kapott videón jól látszik, hogy a fekete pólót viselő, magyarul beszélő férfi előbb hátulról üt le egy kék pólót viselő férfit, majd néhány másodperc múlva odamegy egy másikhoz, őt is leüti, aztán a földön fekvő férfit fejbe rúgja.

A felvételen hallatszik, hogy egy nő számon kéri a támadót, mire ő azzal indokolja a tettét:

Megütötte a barátnőmet, baszd meg!

A Telex számolt be hétfőn arról, hogy négy fiatal vert össze egy férfit a Szigeten péntek éjszaka. A lapunknak küldött videóból azonban kiderül, hogy nemcsak egy, hanem legalább két férfit bántalmaztak a balhé során.

Úgy tudjuk, hogy a hátulról leütött belga férfi súlyos, a másik, osztrák férfi könnyebb sérüléseket szenvedett, de a súlyos sérültet is kiengedték már a kórházból.

Megkerestük a BRFK-t, hogy megtudjuk hol tart a nyomozás, és azonosították-e a támadót vagy támadókat, az alábbi választ kaptuk Csécsi Soma szóvivőtől: „A BRFK III. Kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A sértetteket már kihallgatták, az elkövetők beazonosítása pedig folyamatban van. Gyanúsítotti kihallgatásra eddig még nem került sor.”

Olvasói sztorik