Kultúra

Dokumentumfilm leplezi le Armie Hammer sötét titkait

Discovery+
Discovery+

Armie Hammer volt barátnői és nagynénje, Casey Hammer is kamera elé álltak abban a dokumentumfilmben, amely a zaklatási botrányokba keveredett sztár viselt dolgairól készült. A House of Hammer azonban nemcsak Armie Hammerről szól, hanem – előzetese alapján – azt állítja, hogy a dúsgazdag Hammer családot nemzedékek óta elnyomó férfiak vezetik.

Mint ismeretes, a Szólíts a neveden! és Az U.N.C.L.E. embere sztárja 2021 elején előbb bizarr, szexuális tárgyú üzeneteivel került a figyelem középpontjába, majd kannibalizmussal, végül pedig nemi erőszakkal vádolták, így a tavaly nyáron szex-, drog- és alkoholproblémái miatt elvonóra ment színész karrierje elképesztő tempóban állt a földbe. Legutolsó híreink szerint a Kajmán-szigetek egyik üdülőközpontjában dolgozik szállodamenedzserként.

Kapcsolódó
Egy hotelben dolgozik a túlélésért a nemi erőszakkal is vádolt Armie Hammer
A Szólíts a neveden sztárja a lakosztályok és szobák bérbeadását segíti.

Az előzetesben Hammer két régi barátnője, Courtney Vucekovich és Julia Morrison is beszámol róla, hogyan manipulálta őket a színész, és milyen fenyegető üzeneteket küldött nekik kannibál- és nemierőszak-fantáziákról. Ezeket a nyilatkozó nők meg is mutatják.

A House of Hammert szeptember 2-án mutatják be a Discovery+ streamingcsatornán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik