Kultúra

Tom Cruise visszatérhet a Trópusi Vihar trágár, pocakos stúdiófőnökeként

Emellett egy musical és egy űrben forgatott akciófilm előkészítésén is dolgozik.

A Top Gun: Maverick nemcsak Tom Cruise eddigi karrierjének legnagyobb kasszasikere, de szépen kúszik felfelé minden idők legnagyobb bevételt hozó filmjeinek listáján, az amerikai bevétel tekintetében a napokban hagyta le a Titanicot. Ám Cruise nem nagyon ül a babérjain, a Mission: Impossible 7 már a csőben van, a nyolcadik részt pedig forgatják, emellett viszont a Deadline szerint több izgalmas projektet is terveznek rendszeres alkotótársával, Christopher McQuarrie producerrel.

Kapcsolódó
Top Gun 2: Tom Cruise még mindig a levegő ura, és fullba nyomja az amerikai katonai propagandát
36 év után megérkezett a mozikba a Top Gun folytatása, ami épp olyan őrjítően felszínes és szórakoztató, mint az eredeti volt.

Az első egy zenés, táncos musical, amivel Cruise egy régi álmát válthatná valóra. A második egy nagyszabású akciófilm, amelyet Doug Liman (A holnap határa, A Bourne-rejtély) rendezne, és amelyhez a SpaceX-el is együtt működnének, hogy az űrben forgathassanak jeleneteket (ezzel még a Top Gun: Maverick repülős akciójeleneteihez képest is szintet lépnének).

Emellett Cruise állítólag nagyon szívesen bújna újra Les Grossman, a Trópusi Vihar alpári, pocakos és kíméletlen stúdiófőnőke bőrébe. A Deadline szerint McQuarrie-vel nagyon rá vannak pörögve a karakterre, de az nem világos, hogy önálló filmet kapna, vagy valamelyik fenti történetben tűnne fel Grossman mellékszereplőként. Akár a musicalben is feltűnhet, hiszen ha valaki esetleg nem emlékezne rá, Grossman pokolian jól táncol:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik