Kultúra

Deák Bill Gyula felesége nem kéri a kemoterápiát

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu

Idén februárban rosszindulatú daganatot diagnoszizáltak Deák Bill Gyula feleségénél, Marikánál. Azóta sikerült eltávolítani a tumort egy hosszú műtéttel, ám a legutóbbi kontrollon a kezelőorvos azt tanácsolta, a gyógyulás érdekében kezdjen el egy kemoterápiás kezelést, ám az asszony erről hallani sem akar, írja a Blikk.

Tizenkét éve már egyszer találtak nála daganatot, akkor azt is sikerült eltávolítani, ám az azt követő kemoterápa és sugárkezelés akkor nagyon megviselte a blueskirály feleségét, hogy most nem akarta még egyszer kitenni magát ennek:

Nem szeretnék ismét kezelést, elég volt belőle tizenkét évvel ezelőtt. Nagyon rosszul viseltem, és azt a borzalmat nem akarom újra átélni! Egyébként sem vagyok most jól lelkileg, a napokban temettük el a nővéremet, ami nagyon megviselt

– mondta a Blikknek Marika.

Alá kellett írnia egy papírt, hogy az orvosi javaslat ellenére sem kéri a kemót és a sugárterápiát. Most gyógyszereket kap, és bízunk benne, hogy ezek segítenek majd

– tette hozzá Deák Bill Gyula, aki bízik benne, felesége meggyógyul:

Nem lehet másként, minden nap imádkozom érte és vigyázok rá, ahogy csak tudok. A hétköznapokat együtt töltjük itthon, hétvégén pedig országszerte koncertezünk a Deák Bill Blues Banddal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik