Kultúra

Mellrákot találtak Deák Bill Gyula feleségénél

MTI / Veres Nándor
MTI / Veres Nándor
A zenész abban reménykedik, hogy időben fedezték fel a betegséget.

Rosszindulatú daganatot diagnoszizáltak a magyar blueskirály, Deák Bill Gyula feleségénél, Marikánál – írja a Blikk. A házaspár a járvány kitörése óta a külvilágtól elzárkózva él, Deák Bill különösen óvja feleségét, aki tüdőbeteg, két éve egy szívrohamot is túlélt, tizenkét éve pedig kis híján belehalt a vérmérgezésbe. A zenész koncertjei többségét lemondta, hogy ezzel csökkentse a fertőzés esélyét, és a koronavírust eddig sikerült is elkerülniük. A pandémia azonban ennek ellenére nem alakul jól Deák Bill számára: 2020-ban rákban halt meg húga, nemrég pedig felesége kapott lesújtó diagnózist orvosától.

Az új év újabb csapást hozott, ugyanis a feleségemnek rosszindulatú daganat van a mellében. Még nem tudni semmit, csak nemrégiben derült ki. Reméljük, idejében elkaptuk a betegséget

– nyilatkozta a zenész a lapnak, aki gyerekkora óta ismeri második feleségét. A rossz hírek mellett a bezártság is megviseli a 73 éves zenészt:

Nem nagyon járunk el itthonról. Van egy kedves barátunk, aki bevásárol nekünk, illetve a fiam és a menyem is rendszeresen segítenek. Unalmas így élni, azt kell mondjam. Napi háromszor tornázom, hogy ne gémberedjek el, de hiányoznak a rajongók is

Őket legközelebb február 19-én láthatja újra a XVIII. kerületi Rózsa Művelődési házban, ott lép fel ugyanis a Deák Bill Blues Banddel.

Kapcsolódó
Deák Bill Gyula: A tengernyi szeretet tart életben
A Király szól most nektek szeretetről és gizdaságról, tehetségről és kutatásról, szívről és infarktusról, lábról és szemről, lentről és fentről, Dönciről és Rudiról, Radics Béláról és Bencsik Samuról, Kőbányáról és Fradiról. Rossz vér. Nagyinterjú.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik