Kultúra

Tíz nappal szívműtétje után már edzett Nagy Bandó András

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu

Bár három hónapja kapta harmadik pacemakerét Nagy Bandó András, a humorista a műtétet követően nagyon hamar visszatért a régi életmódjához. A Blikknek mesélte el, hogy a beavatkozás után orvosa tíznapos pihenőre küldte, amely során egyáltalán nem erőltethette magát.

Tíz nap múltán újra edzettem, s azóta is ezt teszem. Minap megvolt az első kontroll, minden rendben, jövő augusztusig működök

– mesélte a humorista. A nyár nagy részét lányával, Gvendolinnal és az alkotással tölti, 2021-ben ugyanis bejelentette, felhagy a kabaréval és inkább másféle vizekre evez: fest és ír. Nemrég például 183 képét vonultatta fel kiállításán Orfűn, ahol emellett bemutatta Mögöttem az élet című könyvét is.

A humorista áprilisban adott hírt a szívműtétről, amely során tizenkét év után újabb szerkezetet kapott, amely már hosszabb ideig, tizenöt évig fogja támogatni a szívét.

Nagy Bandóval idén februárban készített lapunk nagyinterjút:

Kapcsolódó
Nagy Bandó András: Péter, ha összekapod magad, te leszel Magyarország következő miniszterelnöke
2014-ben ő is indult az egyéni mandátumért a hódmezővásárhelyi körzetben, méghozzá az LMP jelöltjeként, Schiffer András kérésére. Utólag vajon bánja, hogy megmártózott a nagypolitikában? Nagyinterjú a hetvenöt éves humoristával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik