Kultúra filéző

Túl drága az alapanyag, bezár az Édesem tortaműhely

Édesem
Édesem

Szeptembertől bezár az Édesem. Nem tudtok majd tortát rendelni tőlem, és nem lesznek Édesem Szombatok sem. Nem tartok workshopokat, legalább is a Kis Rókus utcában már biztosan nem.

– írtja Édesem, a város egyik legnépszerűbb tortaműhelye a Facebookon. A műhely vezetője, Márk Szonja azt írja, aligha meglepő bárkinek a bezárás oka:

Olyan ütemben nőnek az alapanyag árak, hogy hetente árazhatnám újra a tortáimat, ami mégiscsak nonszensz lenne. Nagyon drága lett minden, én pedig nem akarom annyiért adni a tortákat, amennyiért már én magam sem venném meg.

Az Édesem hét és fél évig működött, Márk Szonja pedig hangsúlyozza, ez volt élete legboldogabb hét és fél éve, és most sem a kedve ment el a dologtól, csak a saját vállalkozás hozott már egy ideje több stresszt, mint amennyi örömet. Az Édesem márka ugyanakkor nem szűnik meg, remélhetőleg hamarosan valahol máshol, de újra kaphatóak lesznek a torták.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik