Kultúra

Al Pacino elárulta, ki játszhatná őt a Szemtől szemben folytatásában

Warner Bros. / Regency Enterprise / Collection Christophel via AFP
Warner Bros. / Regency Enterprise / Collection Christophel via AFP

Könyvbemutatót tartottak a jelenleg is zajló, New York-i Tribeca filmfesztiválon, miután megjelent a Szemtől szemben regényfolytatása. A könyvet az 1995-ös, mára klasszikussá vált gengszterthriller rendezője, Michael Mann jegyzi Meg Gardinerrel közösen, és párhuzamosan meséli el a film történetének előzményeit és folytatását. Mann nem vett részt a könyvbemutatón, de küldött egy videóüzenetet, amelyben elmondta: éppen koronavírusból lábadozik Olaszországban, ahol régóta tervezett, Ferrari című filmjét forgatja Adam Driver főszereplésével.

Ott volt viszont az eseményen Robert De Niro és Al Pacino, a Szemtől szemben két főszereplője (De Niro egyben a filmfesztivál egyik alapítója). Pacinót arról is megkérdezték: ha filmváltozat készülne az új regényből, ki játszhatná el Vincent Hanna nyomozót fiatalabb korában? A Deadline cikke szerint Pacino gondolkodás nélkül azt felelte, hogy Timothée Chalamet, akit csodálatos színésznek tart.

De Niro és Pacino néhány napja is együtt léptek fel a Tribecán, akkor A Keresztapa 50. évfordulós vetítése után ünnepelte őket a közönség.

Kapcsolódó
Al Pacino és Robert De Niro együtt ünnepelte A Keresztapa 50. évfordulóját
A New York-i Tribeca filmfesztiválon tartottak ünnepi vetítést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik