Kultúra

Jon Snow saját sorozatot kaphat

HBO
HBO
A hírek szerint Kit Harington visszatérhet a szerephez.

Várható volt, hogy az HBO minden bőrt igyekszik lehúzni a nézettségi rekordokat éveken át döntögető Trónok harcáról. Hirtelen megszámolni sem tudnánk, hogy az elmúlt években hány előzménysorozat és spinoff készülésének híre röppent fel, ami biztos, hogy augusztusban érkezik a Sárkányok Háza című előzménysorozat, amely 200 évvel a Trónok harca cselekménye előtt játszódik.

Kapcsolódó
Nem az álmok tettek minket királyokká, hanem a sárkányok – itt az első trailer a Trónok harca előzménysorozatához
A Sárkány Háza hangulatilag egy az egyben a Trónok harca fénykorát idézi. Itt az első trailer.

A Hollywood Reporter értesülése szerint viszont saját sorozatot kaphat Jon Snow is, aki a fináléban tudta meg, hogy a valódi neve Aegon Targeryen, így a Vastrón egyik örököse lehet, majd el kellett hagynia Westerost. A lap szerint a korai fejlesztési fázisban lévő sorozat azt mutatná be, mi történt Snow-val ezt követően, hogy hátrahagyva régi életét, a karaktert pedig újra Kit Harington alakítaná, és akár több jól ismert figura – Arya Stark (Maisie Williams), Sansa Stark (Sophie Turner) Brienne of Tarth (Gwendoline Christie) – visszatérhetne.

A Hollywood Reporter úgy látja, hogy az ilyen karakterközpontú sorozatok beindításával az HBO hasonló stratégiát követne, mint a Disney Plus a Star Wars univerzummal. A csatorna és a Trónok harcáért két Emmy-jelölést begyűjtő Kit Harington egyelőre nem erősítette meg hivatalosan az értesülést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik