Kultúra

Kylie Minogue és Jason Donovan is visszatér a 37 éve futó szappanopera utolsó részében

CHANNEL TEN / AFP
CHANNEL TEN / AFP

Március elején beszámoltunk róla, hogy pénzügyi nehézségek miatt idén véget ér az ausztrál televíziózás történetének leghosszabb ideje futó szappanoperája, a britek és az ausztrálok körében egyaránt rendkívül népszerű Neighbours, azaz magyarul a Szomszédok. A sorozat utolsó jelenetét most június elején forgatták le, és a sorozat egykori sztárjai, köztük Kylie Minogue, Jason Donovan és Guy Pierce is visszatértek, hogy elbúcsúzzanak a nézőktől.

Minogue, aki 1986 és 1988 között játszotta Charlene Robinsont, nemrég az ausztrál Today Extra című műsornak azt mondta, hogy a visszatérés „kedves és érzelmes” volt. A sorozatból közel 9000 epizódot forgattak le. A fiktív melbourne-i Erinsborough városnegyedben lévő Ramsay Streeten játszódó sorozat utolsó részét augusztus 1-jén adják le.

Minogue, aki felhagyott a színészkedéssel, hogy világszerte sikeres énekesnő legyen, azt mondta: „A Ramsay Streetre hajtani nem akármilyen érzés volt… Először is, hová tűnt az az idő? Másodszor, minden pontosan ugyanúgy néz ki. Harmadszor, Scott, Charlene, Jane, Harold, minden visszaáramlott a fejembe.”

Jason Donovan, aki Charlene barátját, majd férjét, Scott Robinsont alakította, ugyancsak sikeres zenei és színpadi karriert futott be. Azt mondta, hogy a sorozat „megváltoztatta sok ember szemléletét az ausztrálokról”, és utalt rá, hogy az apja, Terence és lánya, Jemma is szerepelt a sorozatban.

Büszke vagyok arra, hogy részese lehettem, és ez indította el a karrieremet, és nagyon izgatott vagyok, hogy az utolsó epizódban szerepelhetek

– tette hozzá.

A műsor olyan hollywoodi sztárok karrierjét is elindította, mint Margot Robbie, Liam Hemsworth és Russell Crowe, valamint Natalie Imbruglia, Delta Goodrem és Holly Valance énekesnők, írja a BBC.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik