Kultúra

41 évesen meghalt Trevor Strnad, a Black Dahlia Murder frontembere

A Black Dahlia Murder death metal zenekar közösségi oldalán jelentette be a szomorú hírt: énekesük, Trevor Strnad 41 évesen meghalt. Ugyan a halál okát nem közölték, sokatmondó információ, hogy a poszt végén megadták az öngyilkosság-megelőzési segélyhívó telefonszámát is.

 Mély szomorúsággal jelentjük be Trevor Scott Strnad halálát. Szeretett fiú, testvér, a jó idők pásztora volt, mindenki szerette, aki találkozott vele. A zene két lábon járó enciklopédiája volt. Kedves volt, barátságos, a világ egyik legnagyobb szórakoztatója. Szövegei történetekkel, varázslatokkal, horrorral, furcsaságokkal meséltek a világról. Az életét jelentette, hogy műsort adjon neked

–búcsúztak zenésztársai a frontembertől.

A zenész évek óta alkoholizmussal és komoly depresszióval küzdött, amelyen édesanyja tavalyi halála és a koronavírus-járvány tovább rontott. A Hammerworld szerint Strnad még ketaminterápiára is vállalkozott azért, hogy javítson súlyos depresszióján.

A Black Dahlia Murder 2001-es indulásuk óta kilenc albumot adott ki, Amerika egyik legnépszerűbb extrém metal zenekara volt, idén nyárra tervezték európai turnéjukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik