Kultúra

Feljutásért küzdő vidéki focicsapatról készít új sorozatot az RTL Magyarországnak Kapitány Iván

Photo & Co. / Getty Images
Photo & Co. / Getty Images

Új tévésorozatot készít az RTL Magyarország, aminek középpontjában egy vidéki magyar nagyközség focicsapata áll – tudta meg a 24.hu a már forgó epizódok rendezőjétől, A mi kis falunk, a Drága örökösök, illetve a Segítség! Itthon vagyok! mögött is álló Kapitány Ivántól, akinek szavait az RTL Magyarország is megerősítette.

A mai magyar futballal semmilyen párhuzamot nem vonó, a társadalomkritikától távol maradva szórakoztató vígjátékban a játékosok röviddel a bajnokság vége előtt szembesülnek vele, hogy van esélyük megelőzni a tabellán előttük álló ellenfeleiket, így

ha a következő meccseiken jól szerepelnek, akkor a felsőbb osztályba juthatnak.

A helyzet persze nem könnyű, hiszen a nem túl acélos teljesítményt nyújtó edzőjüket baleset éri, így saját kezükbe kell venni az irányítást, és a rajongóik, illetve a településen élők segítségével kell elérniük a kitűzött célt.

Az emberi kapcsolatokat és sorsokat bemutató, de egyelőre még cím nélküli történet főbb szerepeiben Hevér Gábor, Lovas Rozi, Sztarenki Dóra, illetve Schmied Zoltán tűnik majd fel. A premier időpontja egyelőre nem ismert.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik