Kultúra

A mentővel száguldozó bankrablóknak esélyük sem volt a kék sündisznó ellen

Paramount Pictures - Sega Sammy / Collection Christophel via AFP
Paramount Pictures - Sega Sammy / Collection Christophel via AFP
Jim Carrey élete legjobb nyitását hozta a Sonic, a sündisznó 2.

Akárcsak nálunk, Amerikában is múlt héten mutatták be a Sonic, a sündisznó 2-t, amelyik teljesen leuralta az ottani mozis mezőnyt. Három nap alatt 71 millió dollár bevételt hozott, ami nemcsak a videójáték-feldolgozás első részének 2020-as premireszámait szárnyalta túl, de a Deadline szerint Jim Carrey-filmnek sem volt még ilyen erős rajtja (az eddigi rekordot a 2003-as A minden6ó tartotta 68 millió dolláros nyitóhétvégével).

A második helyen a legújabb Marvel-film, az immár második hete futó Morbius végzett, de jelentősen leszakadva, mindössze 10 millió dolláros hétvégével, és 57 millió dolláros eddigi összbevétellel (Morbius-kritikánk itt). A hétvége legnagyobb vesztesének azonban Michael Bay tűnik, akinek új akciófilmje, a Rohammentő mindössze 8,7 millió dollárt hozott a nyitóhétvégén. Erről szóló kritikánkat itt olvashatják:

Kapcsolódó
Mentőautóval száguldozó bankrablók mutatják meg, milyen lenne a Féktelenül 2022-ben
Jake Gyllenhaal bankot rabol és túszul ejti egy mentőautó utasait a Transformers-sorozat rendezőjének új filmjében, amely Michael Bay-hez képest szinte már visszafogottnak mondható. Azért két órán át száguldoznak és lövöldöznek benne. Rohammentő-kritika.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik