Kultúra

Nagy Ervin lesz a Zámbó Jimmyről szóló sorozat főszereplője

MTI
MTI
A nézők tíz epizódon át ismerhetik meg a 2001-ben elhunyt zenész életét.

Nagy Ervin játssza majd Zámbó Jimmy-t az RTL Klub novemberben bejelentett sorozatában – derül ki a Blikk cikkéből.

A cikkben maga a színész is megszólalt, aki arról beszélt, hogy ő Jimmy karrierje alatt inkább a Guns N’ Roses, illetve a Kispál és a Borz zenéjéért volt oda, de szakmai kihívásként tekint a felkérésre, sőt, a szerepre való felkészülés miatt most gyakran Jimmy-t hallgat otthon.

Lassan már megdobál a családom, mert a dallamtapadás miatt egész nap a slágereit dúdolom. Minden nap meghallgatom egy lemezét. Azt hiszem, nem túlzás azt mondani, ő volt a magyar Elvis Presley, hiszen a népszerűségét tekintve, és azt, hogy a legszélesebb réteget tudta itthon megszólítani, abszolút hozzá hasonlítható

– mondta, majd arról beszélt, hogy Jimmy családja néhány kazettát is átadott, amin a színész családi események felvételein át láthatta, hogy milyen volt a zenész privát élete, és hogyan viszonyult a gyerekeihez.

Próbáltam egy-két jellegzetes testtartást, kézmozdulatot leutánozni, amelyről a nézők, akik ismerték vagy látták őt, egyből ráismernek majd. Ettől függetlenül nem az a célom, hogy egy az egyben olyan legyek, mint ő, nem a popsztárt vagy az ikont akarom alakítani, hanem az embert

– tette hozzá a Jászai Mari-díjas színész, majd azt is elárulta, hogy a család ruhákat is küldött, amik tökéletesen passzoltak rá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik