Kultúra

Nem készül új Álarcos énekes, vadiúj tehetségkutató jön helyette

RTL Klub
RTL Klub

Az RTL Magyarország idén nem készít új Álarcos énekes-évadot – tudta meg a SorozatWiki. A showműsorból eddig három évad került adásba az RTL Klubon, az első kettő óriási siker volt, a harmadik azonban már visszafogottabb nézettséget hozott, alighanem ez is közrejátszik a csatorna döntésében: egy időre pihentetik a formátumot, hangsúlyozva, hogy ez egyáltalán nem biztosan jelent végső búcsút.

Az RTL már meg is találta a soron következő nagy showműsort: a Game of Talents nevű tehetségkutatót hozzák el Magyarországra.

A formátum először az RTL Klubon lesz látható, Tehetség első látásra címmel. Az új szuperprodukcióban egyszerre van jelen a showműsorok szemkápráztató látványa és a game show izgalma

– nyilatkozta a csatorna a SorozatWikinek. A Game of Talents a Fremantle/UFA saját fejlesztésű formátuma, amely először Spanyolországban volt képernyőn, majd az amerikai Fox TV vásárolta meg, ahol már képernyőre is került az elő évada. A műsorban két csapat küzd meg egymással. A stúdióban ismeretlen emberek érkeznek hozzájuk, a játékosoknak pedig pár nyom alapján ki kell találniuk, hogy a megjelent illetőnek mihez van extra tehetsége. A jelentkezés a műsorba hamarosan indul.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik