Kultúra

Újabb nevek derültek ki a Művészetek Völgye idei programjából

Hat színpad fellépőinek listája vált teljessé.

Idén július 22-31. közt rendezik a Művészetek Völgye Fesztivált, aminek honlapján most már hat helyszín teljes, illetve további hét részleges programja olvasható.

A Panoráma Színpadon az Anna and The Barbies, a Blahalouisiana, a Bohemian Betyars, a Budapest Bár, a Carson Coma, a Csík Zenekar, Dés László és vendégei, az Elefánt, az Esti Kornél, a Margaret Island, a Ricsárdgír, illetve a 30Y és Szabó Balázs Bandája tűnik majd fel, de a Parno Graszt is itt ünnepli majd az alapítása harmincadik évfordulóját.

A HVG híre szerint idén is jókora teret kapnak majd a fiatal zenekarok, hiszen a látogatók az új lemezét nemrég kiadó Platon Karataev és a Sorbonne Sexual mellett Beton.Hofival, az Analog Balatonnal, Deva-val, illetve Dé:Nash-sel is találkozhatnak majd, de a korábban már feltűnt nevek sem maradnak majd el, így biztosan visszatér majd

Barkóczi Noémi, a Fran Palermo, a Harcsa Veronika – Gyémánt Bálint Quartet, Hobo, Iamyank,az Ivan and The Parazol, Péterfy Bori, illetve a VHK is.

A koncertek mellett a kortárs irodalom, illetve színházművészet iránt érdeklődők is megtalálják majd a számításaikat, hiszen többek közt Lackfi János Versműhelye, a POKET közösségi udvara, valamint az Orlai Produkció, az Art-Színtér és a Proton Színház darabjai is helyet kapnak majd.

A program eddig ismert részei a fesztivál hivatalos honlapján olvashatók.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik