Kultúra

Elmarad az ElkXrtuk vasárnapi premierje a TV2-n, de később pótolják

Valami Amerika 3 lesz helyette.

Az október végén bemutatott ElkXrtukat az ingyenes és fizetős vetítésekkel együtt több mint százezren látták moziban, amivel a tavalyi év legnézettebb magyar filmje lett. Pár hete az is kiderült, hogy Kálomista Gáborék nagy port kavart, a Fidesz gyurcsányozós kampányába hézagmentesen illeszkedő politikai thrillerére a tévénézőknek sem kell már sokat várnia. Az ElkXrtuk tévés premierjét január 23-ra, a vasárnap esti műsorsávba tűzte ki a TV2.

A SorozatWiki azonban észrevette a TV2 Sajtószobájában, hogy a csatornán műsorváltozás lesz aznap este, és mégsem vetítik le a filmet. Helyette a Valami Amerika harmadik részét láthatják majd a nézők. Arról egyelőre nincs információ, hogy a TV2 Csoport miért döntött úgy, hogy most nem adja le a filmet.

Frissítünk!

Közben a TV2 azt a választ adta a Média 1-nek, hogy az ElkXrtuk televíziós bemutatását „programing okokból” egy későbbi időpontra tették át, és néhány héten belül látható lesz a TV2 műsorán. Az ElkXrtuk ügyében általában jól értesült Index pedig az új premierdátumot is megírta (meg nem nevezett forrásra hivatkozva): eszerint a filmet január 23. helyett másfél hónap csúszással, március 5-én mutatják majd be a TV2-n.

Októberi kritikánkat itt olvashatják:

Kapcsolódó
A Gyurcsány-show nagyvászonra költözött: tucatthriller lett az Elk*rtuk, Dobrevvel a középpontban
Az Elk*rtuknak nem válik hátrányára a propaganda – ez az egyetlen ok, ami miatt a kampányra időzített filmet nem felejtjük el azonnal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik