Kultúra

A Szex és New York színésznői is megszólaltak a sorozat Mr. Bigjét érintő botrányban

Gotham / GC Images / Getty Images
Gotham / GC Images / Getty Images
Chris Noth-ot az elmúlt napokban három nő is szexuális zaklatással, illetve erőszakkal vádolta.

Az ezredfordulón elképesztő rajongóbázist kiépített Szex és New York folytatásáról felröppent hírek árnyékában augusztusban, illetve októberben is megkereste egy nő a Hollywood Reportert, hogy beszámoljon a sorozat Mr. Bigjét alakító Chris Noth-tal való találkozásukról, akit szexuális zaklatással, illetve erőszakkal vádoltak.

A 2004-ben, illetve 2015-ben történt esetekről való beszámolók napvilágra kerülése után, pénteken egy harmadik nő is feltűnt, akit a színész 2010-ben zaklatott egy New York-i étteremben, munkája közben.

Kapcsolódó

Noth-ot a Universal és a CBS hétfőn az idén indult The Equalizer című sorozat stábjából is kidobta, ahol egy korábbi CIA-vezetőt játszott, a múlt héten pedig ügynöksége is megvált tőle, sőt, egy nemrég készült reklámját is levették a képernyőről.

Az elmúlt napokban egyre sűrűbbé vált események után most a Szex és New York három színésznője, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis is megszólalt az ügyben – közösen rövid közleményt adtak ki, a következő szöveggel:

Mélyen elszomorítottak bennünket a Chris Noth-ot ért vádak. Mi támogatjuk azokat a nőket, akik előálltak, és megosztották a fájdalmas tapasztalataikat. Tudjuk, hogy ez elképesztően nehéz, és elismerjük őket ezért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik