Kultúra

Emma Watson a Roxfort felé tart a jubileumi Harry Potter-műsor első előzetesében

Öregdiák-találkozó lesz a Roxfortban, oda igyekszik mindenki az első ízelítő szerint.

Megérkezett a január elsején az HBO Maxon debütáló jubileumi Harry Potter-műsor, a Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts első előzetese. Az alig félperces ízelítőben ugyan Harry Potter még nem, de néhány másik szereplő máris feltűnik, akik egy árulkodó újságcikk és néhány levél alapján öregdiák-találkozóra hivatalosak a varázslóiskolába.

Láthatjuk Robbie Coltraine-t Hagridként, de a torzonborz külső nélkül, feltűnik a Neville Longbottomot alakító Matthew Lewis és a Mr. Weasleyt alakító Mark Williams is. A záróképen – bár csak hátulról mutatják – vélhetően nem mást láthatunk, mint Emma Watsont, aki Hermione Grangerként igyekszik elérni a Roxfort Expresszt.

A Harry Potter-univerzum idén ünnepli megfilmesítésének huszadik évfordulóját, ennek apropójából több műsorral is megörvendeztetik a rajongókat: múlt héten debütált idehaza is az HBO GO műsorán a Harry Potter: Roxforti házak bajnoksága című vetélkedő, január elsején pedig egy sor szereplővel – köztük a főszereplő trióval – érkezik a Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik