Kultúra

Dwayne Johnson, Ryan Reynolds és Gal Gadot lapos kalandfilmje a Netflix új királya

Netflix
Netflix
A Red Notice átvette a vezetést a Netflix legnézettebb filmjeinek toplistáján.

Dwayne Johnson alighanem hamarosan felbont egyet saját gyártású tequilájából – ami egyébként a Szikla legfrissebb Netflix-filmjében, a Red Notice-ban is feltűnt egy jelenetben –, ugyanis az említett film, amelyben Ryan Reynoldsszal próbál meg túljárni Gal Gadot eszén, rekordot döntött: a Netflix legnézettebb filmje lett.

A Netflix bejelentése szerint a Red Notice-t 328,8 millió órán át nézték a netflixezők, ezzel átvette a vezetést a streaming-platform legnézettebb filmjeinek toplistáján az eddigi csúcstartótól, Sandra Bullock 2018-as Bird Box című horrorfilmjétől, ami 282 milliónyi megtekintett órával büszkélkedhet. A Red Notice-nak ráadásul mindössze tizennyolc nap kellett ehhez a teljesítményhez, míg a Bird Boxnak négy teljes hét. Ennél is beszédesebb adat, hogy az összes Netflix-előfizető ötven százaléka megnézte már a filmet – ami pedig nem lett egy acélos alkotás.

Kapcsolódó
A Red Notice talán az év egyik leggyengébb, de biztosan a legpazarlóbb filmje
Ennyi anyagi és emberi erőforrást ilyen gyenge eredménnyel aligha mozgatott meg bármelyik másik idei produkció. Kritika.

A Red Notice-t Dwayne Johnson filmes cége, a Seven Bucks Productions gyártotta, és jelenleg kilencvennégy országban szerepel a platform top 10 legnézettebb címe között.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik