Kultúra

Támadnak a britek a Downton Abbey: Egy új korszak előzetesében

A trailer alapján a Crawley-családból továbbra sem fogyott ki a szusz, Maggie Smith grófnője pedig szokás szerint megmondja a magáét.

Bár múlt héten már megérkezett az előzetes előzetese, most megjelent a jövő márciusban érkező Downton Abbey 2 első igazi kedvcsinálója, amelyből már a történet néhány fontosabb részlete is kiderül. Többek közt az is, hogy egy titokzatos férfi a Maggie Smith által alakított Violet Crawley grófnő múltjából egy fényűző franciaországi villát hagyott a nőre, amely az előzetes alapján újabb helyszíne lesz a fényűző vacsoráknak és a családi csatározásoknak. Az elszántabb rajongók a megfelelő pillanatban leállított videóból azt is leszűrhetik, hogy az előzetesben Tom Branson esküvőjéről láthatók képek, a néhai Lady Sybil férje tehát végre megtalálja a boldogságot, és újra megnősül.

A Downton Abbey 2010 és 2015 között futott óriási sikerrel, összesen 15 Emmy-díjat és 69 Emmy-jelölést gyűjtött be. A történet a Titanic-tragédiával indul, pontosabban annak következményeivel betekintést nyújtva ezzel egy brit főúri család, a Crawleyk életébe. Négy évvel a sorozat után mozifilmben folytatták a nemesi család történetét, idén áprilisban pedig bejelentették: még mindig van mit elmesélni a róluk, így jön a folytatás.

A Downton Abbey: Egy új korszak március 18-án kerül a mozikba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik