Kultúra

Harsányi Levente most legalább januárig aludni szeretne

RTL Klub
RTL Klub

Pihenni tervez Harsányi Levente most, hogy a Petőfi Rádió megújulásával megváltak tőle, és számos kollégájától. Erről az RTL Klub Reggeli című adásában beszélt a több mint húsz éve a pályán lévő műsorvezető, aki nem zuhant össze a hírre, mint mondta, volt már ilyen az életében. Most úgy érzi, kicsit rá is fér a lassítás, miközben azért abban biztos, hogy ez a mostani lezárást sok új dolognak utat adhat az életében.

Az azért én nagypapámnak volt egy csodálatos Trabantja, és ott azért tapasztaltam, hogy ha egy ajtó bezáródik, akkor egy másik kinyílik. Transzponál minket az élet meg a sors, amit fent intéznek, megyünk egyik helyről a másikba, események, személyek elvisznek a-ból b-be, b-ből c-be, ha mázlink van, akkor az ábécé végéhez érkezünk majd az utolsó betűkhöz

– fogalmazott hangsúlyozva, hogy bár van épp feladata most is, de most, annyi év hajnali kelés után most legalább januárig aludni akar, mert, bár lehet, hogy a feje úgy gondolja, hogy szívesen csinálna még reggeli műsort, de a teste már kevésbé bírja ezt. Most egy színházi szerepre készül, a Puskás-musicalben Szepesi Györgyöt alakítja majd, de zenés önálló estet és stand-up comedyt is tervez, a munkák miatt félretett régi ötletekkel is foglalkozhat, és a családjában is kicsit jobban jelen tud majd lenni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik