Kultúra

Chris Pratt lesz Garfield hangja

Daniel LEAL-OLIVAS / AFP
Daniel LEAL-OLIVAS / AFP
Super Mario után a világ leglustább macskája is az ő hangján szólal majd meg.

Chris Pratt nem aprózza el, Mario után egy másik híres rajzolt alaknak kölcsönzi a hangját: bejelentették, hogy ő lesz Garfield hangja a hétfőiszonyos macskáról készülő animációs filmben – írja a Hollywood Reporter.

Pratt ezzel nem kisebb név nyomdokaiba lép, mint Bill Murray, aki két filmben adta a hangját a karakternek, legutóbb a 2006-os Garfield 2-ben. Az egyelőre cím nélküli alkotás forgatókönyvét a Némó nyomában írója, David Reynolds írja, a rendezői székbe Mark Dindal, az Eszeveszett birodalom és a Csodacsibe alkotója ül majd. Részt vesz a munkában Jim Davies is, a Garfield-képregény szerzője is, aki produceri feladatokat vállalt. A filmet az Alcon Entertainment gyártja és a Sony Pictures forgalmazza majd. Arról egyelőre nem szólnak a hírek, hogy mikor mutatják be, ahogy arról sem, kik szólaltatják meg a többi karaktert.

Chris Pratt gyakran vállal szinkronszerepeket: ő adta a hangját többek közt a Lego-kaland mindkét része és az Előre főszereplőjének is, szeptember végén pedig bejelentették: ő szólaltatja majd meg a főhőst a 2022-ben érkező, egyelőre cím nélküli Super Mario-filmben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik