Kultúra

Szörnyekkel támad a Vaják második évadának új előzetese

Netflix
Netflix

Új előzetest kapott a Henry Cavill főszereplésével készült Vaják (The Witcher) második évada, ami december 17-én kerül fel a Netflix kínálatába. A lengyel Andrzej Sapkowski világszerte népszerű regényei és novellái (tehát nem a videójátékok) nyomán készülő széria folytatja az első szezonban megismert Geralt, Ciri és Yennefer történetét, akiknek újabb veszélyekkel kell szembenézni, mind emberi, mind a szörnyek tekintetében – utóbbiakból kapunk is némi ízelítőt, hiszen az új trailerben jó pár olyan rémség felbukkan, amikkel az első évadban még nem találkozhattunk.

Jó hír továbbá, hogy a Vaják nem ér véget a decemberben érkező második felvonással, hiszen a Netflix már szeptember végén bejelentette, hogy berendelték a folytatást, lesz harmadik évad.

Mindez annak fényében sem meglepő, hogy a második szezonra még várni kell, hiszen a 2019-ben indult széria rövid idő alatt hihetetlen népszerűségre tett szert: a Netflix adatai szerint csak a premiert követő első négy hétben 76 millió háztartásban indították el a szériát, és ezzel az eredménnyel a Vaják mind a mai napig a cég egyik legnépszerűbb saját gyártású tartalma.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik